Söker efter filer i lagringsutrymme online

Om du behöver hitta en viss fil erbjuder Onlinelagring två sökalternativ:

• Grundläggande sökning — Sök snabbt i filer efter ett specifikt nyckelord utan att öppna hela sökfunktionen.
  • Avancerad sökning — Välj ett värde att söka efter och begränsa sökparametrar till specifika fält, mappar, storlek och datum.

Använd Bassökningen i det övre vänstra hörnet av Onlinelagring genom att ange din sökterm och trycka på Enter på tangentbordet.

Att söka efter filer med avancerad sökning

1. Logga in på Onlinelagring .
  2. Klicka på Avancerad sökning nedanför fältet Grundläggande sökning högst upp i mapplistan.
  3. I fältet Avancerad sökning anger du det nyckelord, fras eller annat värde du vill söka efter.
  4. ( Valfritt ) Ange parametrar för att begränsa din sökning:
    • Skriv — Ange om du vill söka efter filer och / eller mappar.
    • Datumintervall — Välj ett specifikt datumintervall att söka.
    • Storleksintervall — Ange minsta och största filstorlek och ange om storleken är i kilobyte eller megabyte.
  5. Klicka på Sök .