Snabbstartguide: GoDaddy Poynt Smart Terminal dockningsstation

Läs de grundläggande installationsanvisningarna för din GoDaddy Poynt Smart Terminal V3.0- dockningsstation.

Steg 1
USB-C-kabeln är ansluten till laddningsdockan.

Bekanta dig med de olika portarna i dockningsstationen för din Smart Terminal. Dockningsstationen har en ethernet-port, en RJ11 / RJ12-port, två USB-A-tillbehörsportar och en port för en USB-C-nätadapter.

Steg 2
Dockningsstation med portar för tillbehör och en nätkabel.

Placera Smart Terminal i dockningsstationen. Se till att den större skärmen (säljarens skärm) är vänd mot dig och rikta in terminalen med laddningsstiften i dockan.

• Ladda din Smart Terminal genom att ansluta nätadaptern till USB-C-porten och sedan ansluta den till en strömkälla. När LED-lampan lyser grönt är din enhet fulladdad.
  • Anslut ett tillbehör (som en skrivare) genom att ansluta en USB-A-kabel till dockningsstationen och sedan ansluta den till ett kompatibelt tillbehör. Smart Terminal måste vara kvar i dockan för att använda tillbehör som är anslutna via USB-A.