Sluta vidarebefordra kopior av inkommande e-post

När du har konfigurerat konto för vidarebefordran kan du alltid ta bort det. När du tar bort ett konto för vidarebefordran frigör den adressen så att du kan använda den.

Varning: Den här artikeln är till för att stoppa vidarebefordran av inkommande e-post. Om du istället har konfigurerat ett helt konto för vidarebefordran, se: Ta bort vidarebefordran av e-post
  1. Klicka på Hem i ditt Workspace-konto
  2. Klicka på den e-postadress du vill redigera.
  3. Klicka på Visa ytterligare alternativ eller rulla ner under Dölj ytterligare alternativ .
  4. Avmarkera kryssrutan bredvid Skicka kopia till .
  5. Klicka på Spara.