GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Skillnad mellan ämnesrad och kampanjtitel

Kampanjtiteln som visas på sidan Kampanjer och Ämnesraden för en enskild utskick är två olika saker. Emellertid kommer GoDaddy Email Marketing att använda kampanjtiteln som standard ämnesrad, första gången du skickar en kampanj. Och eventuella efterföljande utskick kommer som standard till ämnesraden som användes vid föregående utskick . Men du kan redigera ämnesraden för varje utskick och kampanjtiteln när som helst - helt exklusiva för varandra.

Redigera kampanjtiteln

Redigera kampanjtiteln för en kampanj i ditt konto genom att klicka på knappen Redigera under kampanjminiatyren på sidan Kampanjer. Klicka sedan in i fältet längst upp i skaparen och redigera kampanjtiteln här. Se till att klicka på knappen Spara för att göra ändringar.

Redigera ämnesraden

Redigera ämnesraden när du skickar utskicket. Fältet Ämnesrad visas på andra sidan av utskicket och är fullständigt redigerbart varje gång du skickar ett utskick. Gör helt enkelt dina ändringar innan du klickar på Skicka, så skickas utskicket med din nya ämnesrad.