Skicka textmeddelanden från min e-post

Om du har lagt till en kontakts mobilnummer och operatör i din adressbok kan du skriva och skicka textmeddelanden till dem från webbmejl.

Du kan bara skriva textmeddelanden i oformaterat format och meddelanden får vara högst 160 tecken, inklusive ämnesraden. Du behöver inte ange en ämnesrad för textmeddelanden. Du har möjlighet att skicka ett SMS och ett e-postmeddelande till dem samtidigt.

1. Logga in på ditt Workspace Email-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp att logga in?)
  2. Klicka på Skriv .
  3. Från listan Skicka som väljer du E-post och SMS eller SMS .
  4. Klicka på Till för att välja en kontakt från din adressbok. Använd kommatecken för att separera kontakter och e-postadresser. Du kan även lägga till en CC- eller en BCC-telefonkontakt från din adressbok.
  5. Om du vill skicka en kopia av textmeddelandet till en annan användare skriver du in användarens e-postadress i fältet CC.
  6. Om du vill skicka en blind kopia av textmeddelandet till en annan användare skriver du in användarens e-postadress i fältet BCC. E-postadresser i fältet BCC visas inte för andra användare som får meddelandet.
  7. Skriv ämnet för textmeddelandet i fältet Ämne.
  8. Skriv ditt meddelande i textrutan.
  9. Klicka på Skicka när du är klar.