GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Skicka ett testmeddelande till mig själv

Du har skapat din kampanj och vill se hur den ser ut. Skicka ett testutskick till dig själv.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. sidan Kampanjer gör du något av följande:
    • I redigeringsläget på kompositörsskärmen klickar du på knappen Förhandsgranska.
      Klicka på knappen Förhandsgranska
    • När du inte är i redigeringsläget klickar du på miniatyren på den kampanj som du vill använda.
      Klicka på miniatyrbilden
  3. Klicka på Skicka ett test längst ner på sidan.
    Klicka på knappen för mer statistik
  4. Verifiera din e-postadress och klicka på Skicka test .
    Klicka på knappen för mer statistik

Du kan inte skicka ett testutskick till och från samma e-postadress. Du kan behöva ändra e-postadressen för det här testet. Mer information finns i Felsöka att skicka ett test och inte ta emot det .

5. Kontrollera din e-postinkorg för att visa testutskicket.