GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Skicka ett e-postmeddelande

Du kan skicka vilken kampanj som helst som du har skapat i ditt konto som ett e-postmeddelande. Du kan skicka det hur många gånger som helst och till vilka kontakter som helst i Prenumeranter.

1. Hitta kampanjen på din instrumentpanel och klicka på knappen Skicka nedanför miniatyrbilden.

Om du skickar direkt från skaparsidan, klickar på knappen Fortsätt i nedre högra hörnet på skaparsidan.

Utskicket består av två steg, men oroa dig inte! Din kampanj skickar inte ut det förrän du har bekräftat allting efter det sista steget.

Fliken Mottagare

1. Det finns två sätt att välja personer att skicka meddelandet till:
    • Fältet Skicka till individer: Om du vill skicka ett test till dig själv eller några personer som inte står med på en lista, skriver du in dem här. Det här fältet är valfritt.

Om någon läggs till i fältet Skicka till individer som INTE redan ingår i Prenumeranter kommer personen att läggas till i listan Alla prenumeranter när du gör utskicket.

• Prenumerationslistor: Klicka på Inkludera bredvid alla listor du vill skicka ditt e-postmeddelande till. Klicka på Uteslut bredvid alla listor du vill se till att e-postmeddelandet inte skickas till. Läs mer om uteslutande av listor här.

Du kan bekräfta listvalen till höger på sidan.

2. Klicka på Fortsätt.

Fliken Detaljer

1. Redigera följande alternativ efter dina behov.
    Alternativ Information
    Från-namn Ditt kontonamn ställs automatiskt in första gången du skickar ett e-postmeddelande. Vid alla efterföljande utskick kommer det senaste använda namnet att användas. Du kan redigera detta varje gång du gör ett utskick.
    Från-adress Första gången du skickar ett e-postmeddelande används din kontoadress. Vid alla efterföljande utskick kommer det senaste använda mejlet att användas. Du kan redigera detta varje gång du gör ett utskick.
    Ämne Första gången du gör ett utskick för någon kampanj används kampanjtiteln. Alla efterföljande utskick använder automatiskt den föregående ämnesraden.
    Andra utskick ... Detta är valfritt. Om du väljer det här alternativet skickas ditt e-postmeddelande automatiskt på nytt om 72 timmar till alla mottagare som inte öppnade det första e-postmeddelandet, med användning av den sekundära ämnesraden du angav.
    Skicka inte detta till personer som redan har fått det Detta är valfritt. Om du väljer det här alternativet skickas det här e-postmeddelandet inte till personer som har fått den här kampanjen förut. Läs mer om det här alternativet.
    Aktivera länkspårning Se till att detta har markerats. Detta gör det möjligt för GoDaddy Email Marketing att rapportera till dig vad som hände med dina e-postmeddelanden. I vanliga fall är det bäst att inte stänga av den här funktionen eftersom du inte får någon statistikrapport om länkspårande har inaktiverats. Läs mer om poststatistik här.
    Gör så att min e-post ser bra ut på alla enheter Detta är valfritt. Ditt e-postmeddelande blir mer anpassningsbart med den här funktionen markerad.
    Delning via sociala medier Välj de sociala plattformar du vill inkludera i delningsknapparna högst upp i e-postmeddelandet. Med dessa knappar kan dina läsare gilla, tweeta, dela och +1 din kampanj.
  2. Klicka på knappen Skicka när allt ser bra ut. Men oroa dig inte! Din kampanj skickas inte ut, än -- du får en till chans att bekräfta alla uppgifterna.
  3. Det här är sista chansen att se över allting. Alla mottagar- och utskicksdetaljer visas för dig tillsammans på en plats. Klicka på Ser bra ut. Skicka! för att få iväg utskicket.

Om du behöver göra någon ändring i uppgifterna klickar du på länken Avbryt i nedre vänstra hörnet.

Om detta är första gången du gör ett utskick kan du behöva gå igenom vår snabbverifiering. Annars är ditt e-postmeddelande på väg!