Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Skicka e-post från Webmail

Steg 5 i serien Konfigurera mitt Workspace Email-konto .

Testa ditt e-postkonto från en enhet som du väljer och Webbmejl.

1. Logga in på Webbmejl med din e-postadress och ditt lösenord. (Ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här.)
  2. Öppna ett nytt e-postmeddelande genom att klicka på Skriv .
  3. Ange din Workspace-e-postadress i fältet Till :. Alternativt kan du ange en personlig e-postadress.
  4. Ange ordet ”Test” i fältet Ämne: och e-postmeddelandet.
  5. Klicka på Skicka .
  6. Vänta några minuter och kontrollera din e-post på din telefon eller dator. När du ser ditt e-postkonto öppnar du det och väljer Svara .
  7. Ange ”Test respons” i e-postmeddelandet och Skicka .

Ditt e-postsvar visas i inkorgen för Webbmejl.