Skapa varumärkesinställningar

Du kan lägga till varumärken till de meddelanden som du skickar till dina kunder i Pro Clients genom att lägga till företagslogotyp och kontaktuppgifter, De här varumärkesinställningarna visas längst ner i dina e-postmeddelanden till kunder.

1. Logga in på ditt Pro-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Profil på sidan Kunder.
  3. Ange företagsnamn, e-postadress och telefonnummer.
  4. Klicka på Ladda upp logotyp för att lägga till en logotyp och leta upp den fil som du vill använda. Bäst resultat får du om du använder en fyrkantig bild.

OBS! Bilder större än 75 x 75 pixlar minskas till den storleken.

5. Klicka på Spara.