Skapa server från ögonblicksbild

Du kan använda ögonblicksbilder du har tagit som basbilden av nya servrar du skapar.

1. Klicka på Skapa server i Molnservrar.
  2. Fyll i följande avsnitt och klicka sedan på Slutför:
    Alternativ Beskrivning
    Välj en storlek Välj vilken serverstorlek du vill använda. Beroende på storleken på ögonblicksbilden kan det vara omöjligt att skapa en server som är mindre än den du använde för att skapa ögonblicksbilden.
    Välj en avbildning Klicka på fliken Ögonblicksbilder och markera den önskade ögonblicksbilden.
    Säkerhetsinfo Ange ett användarnamn för servern.

Om du vill ansluta med ett SSH-nyckelpar behöver du skapa en nyckel (Windows / Mac OS X), klicka på Anslut via SSH istället, och välj sedan önskad nyckel.

Ange annars ett lösenord.
    Dynamiska IP-adresser Markera eventuella dynamiska IP-adresser som ska anslutas till den här servern.

Om du vill använda samma dynamiska IP-adress som servern du använde för att skapa ögonblicksbilden kan du tilldela IP-adressen till den här servern när du har förstört den gamla.
    Andra alternativ Markera om du vill använda automatiska säkerhetskopior eller Lägg till startskript.