Skapa mitt Workspace e-postkonto

Steg 1 i serien Konfigurera mitt Workspace Email-konto.

Ställ in ditt Workspace e-postkonto och skapa din e-postadress i Workspace Kontrollcenter.

1. Logga in på kontrollcenter för arbetsytor. Använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy (Workspace Email-adressen och -lösenordet kommer inte att fungera här).
  2. Längst upp i listan E-postadress väljer du Skapa.
    Välj Skapa e-postmeddelande
  3. Markera kryssrutan bredvid E-post och ange sedan ditt E-postadress-namn och -domän.
    Ange e-postnamnet och välj domän Ange och bekräfta ett Lösenord.
    Ange lösenord Välj Skapa.
    Välj Skapa

Det tar några minuter att konfigurera ett e-postkonto och en adress. När du får din bekräftelse via e-post väljer du Nästa.