Skapa marknadsföringsmejl

Bygg upp kontakter med dina besökare genom att låta dem prenumerera på e-postmeddelanden från din webbplats. När du skapar försäljningskampanjer, övriga kampanjer eller nyhetsbrev som del av en e-postkampanj, får prenumeranter tips om att gå in på din webbplats – och det ökar trafiken till den.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Översikt på fliken Marknadsföring.
    Klicka på Översikt i menyn Marknadsföring
  3. Klicka på Kom igång i avsnittet Kampanj i fönstret Översikt om det här är din första kampanj. Klicka annars på Skapa.
    klicka på Kom igång

OBS! Om du har flera konton för e-postmarknadsföring uppmanas du att välja ett.

4. Välj en mall för att komma igång.
    välj en mall
  5. I den högra panelen visas automatiskt de bilder som används på din webbplats och som du kan dra till mejlets banderoll eller brödtext.
    dra bilder till mallen
  6. Använd de olika verktygsfälten för att lägga till delar som text, bilder, titlar och knappar. Mer information finns i Skriv och skicka din första kampanj.
  7. När mejlet är färdigt klickar du på Fortsätt.
  8. På fliken Mottagare anger du e-postadresserna eller en kontaktlista och klickar på Fortsätt.
  9. Använd fliken Detaljer för att lägga till objekt som ämne, spårningsalternativ och sociala medier och klicka på Skicka för att skicka det direkt via e-post.
    Klicka på skicka när du är klar

OBS! Om du vill schemalägga utskicket till senare klickar du på Skicka senare och följer uppmaningarna.

10. Klicka på Redigera/Redigera webbplats för att gå tillbaka till din webbplats.

Nästa steg

• Du behöver inte lägga till alla kontakter manuellt: