Skapa kuponger

Skapa kupongkoder för att ge kunder rabatt. Kunder som får en kupongkod kan tillämpa den i kassan.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller onlinebutiken du vill ändra.
  3. Öppna avsnittet Kuponger i din butik.
    • Website Builder: Gå till menyn i kontrollpanelen och välj Marknadsföring och sedan Kuponger.
      Välj Marknadsföring och sedan Kuponger
    • Onlinebutik, Premium: Gå till menyn i kontrollpanelen och välj Marknadsför och sedan Kuponger.
      Välj Marknadsför och sedan Kuponger
  4. Välj Lägg till för att lägga till en ny kupong.
  5. Fälten som är markerade med röda asterisker är obligatoriska och de andra fälten är valfria:
    • Kupongkod: Ange en egen kod eller välj Få en kod för att generera och infoga en slumpmässig rad siffror och bokstäver. Du kan skapa upp till 500 koder.
    • Typ: Välj mellan en fast summa för rabatten eller en procentandel av det totala priset.
  6. Välj Spara, så visas den nya kupongen på sidan Kuponger.
  7. Välj pennikonen bredvid den aktiva kupongen om du vill ändra den eller papperskorgen för att ta bort den.
    Skärmdump som visar ikonerna för pennan (redigera) och papperskorgen

Obs! Den förkonfigurerade kupongen för nya e-postprenumeranter har begränsade redigerbara fält.