Skapa en produkt för att sälja ett presentkort med ett enda syfte

En presentkortmall kan bifogas en produkt när den har skapats. Genom att köpa denna presentkortprodukt kan kunderna lösa in ett presentkort på alla inlösenprodukter.

1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till Produkter och välj produkten i fråga eller klicka på Lägg till ny .
  3. Markera rutan Har presentkort .
  4. Välj din mall i fältet Presentkortmall .
  5. Obs! För variabla produkter konfigurerar du inställningarna för Presentkort och Presentkortmall för varje variant. Variationsnamnet inkluderas i presentkortets avsnitt med produktnamn. Om din mall inte innehåller produktnamn rekommenderar vi att du lägger till produkt-SKU i mallen och ställer in unika SKU för varje variant.

6. Uppdatera statusfältet Tax att matcha skatteklass produkten inlösen.
  7. Välj Uppdatera .

Relaterade steg

Mer info