GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Skapa en ny e-postkampanj baserad på en tidigare kampanj

Du kan använda en befintlig e-postmarknadsföringskampanj som grund för en ny kampanj.

1. Logga in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Skapa på sidan Kampanjer!
    Klicka på Skriv
  3. I den högra panelen, under Starta från föregående kampanj , klickar du på en av de befintliga kampanjerna i panelen.
    Klicka och dra i handtaget

Byt namn på den kopierade versionen när skaparen öppnas. Detta hjälper till att undvika förvirring mellan originalet och kopian. Om du inte byter namn på kopian lägger Email Marketing till ett nummer i slutet av kopiets titel.