GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Skapa en e-postkampanj med oformaterad text

Du kan skapa en kampanj med enkel text utan HTML-stil.

• Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  • sidan Kampanjer klickar du på nedåtpilen till höger om knappen Skriv och klicka sedan på Bara text .
    Markera rutan

Detta öppnar redigeraren för oformaterad text så att du kan skapa en ny kampanj utan HTML.

OBS! Eftersom det inte finns någon HTML i ditt e-postmeddelande kan du inte inkludera bilder , styling eller klickbara länkar i ditt e-postmeddelande. Dessutom får du inte statistikrapportering om din utskick.