GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Skapa en e-postkampanj med oformaterad text

Du kan skapa en kampanj med enkel text utan HTML-stil.

• Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  • sidan Kampanjer klickar du på nedåtpilen till höger om knappen Skriv och klicka sedan på Bara text .
    Markera rutan

Detta öppnar redigeraren för oformaterad text så att du kan skapa en ny kampanj utan HTML.

OBS! Eftersom det inte finns någon HTML i ditt e-postmeddelande kan du inte inkludera bilder , styling eller klickbara länkar i ditt e-postmeddelande. Dessutom får du inte statistikrapportering om din utskick.