Skapa en e-postadress för vidarebefordran

Genom att vidarebefordra en e-postadress leder du automatiskt inkommande meddelanden till andra e-postadresser. Du kan vidarebefordra e-postmeddelanden till andra professionella e-postadresser eller tjänster såsom Gmail, Yahoo eller Hotmail.com.

1. Logga in på din E-post & Office-instrumentpanel och klicka på Vidarebefordringar.
    Klicka på Vidarebefordringar
  2. Klicka på Lägg till vidarebefordran.
    Klicka på Lägg till vidarebefordran
  3. Ange Adress för vidarebefordran. Om du har flera domäner måste du välja vilken domän som du vill använda.
    Ange namn på adressen för vidarebefordran
  4. Ange e-postadresser fältet Vidarebefordra till. (Du kan lägga till upp till tio e-postadresser till en e-postadress för vidarebefordran.)
    Ange e-postadresser för vidarebefordran
  5. Klicka på Spara. När du har sparat din e-postadress för vidarebefordran ser du den på sidan Vidarebefordran av e-post.
    Visa befintliga vidarebefordringar och e-postadresser för vidarebefordran

Relaterade steg

• Du kan återgå till sidan Vidarebefordran av e-post för att lägga till, redigera eller ta bort e-postadresser för vidarebefordran.