Skapa en distributionslista i webbmejl

Med Workspace Webmail kan du skicka grupper av kontakter via distributionslistor. Detta gör att du enkelt kan skicka e-post till samma grupper, istället för att lägga till dem som enskilda mottagare när du skriver meddelanden.

1. Logga in på ditt Workspace Email-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp att logga in?)
  2. fliken E-post och klicka på Adressbok .
  3. Välj Distributionslistor .
    Klicka på Distributionslistor
  4. Klicka på Lägg till distributionslista .
  5. Ange ett namn på distributionslistan .
  6. Välj de kontakter du vill lägga till i listan Tillgängliga kontakter eller klicka på Välj alla .
  7. Klicka på knappen chevron > lägg till en kontakt i listan Valda kontakter .
  8. Klicka på OK när du är klar.

Nästa steg

• Skicka e-post till din distributionsgrupp genom att lägga till distributionsgruppen i fältet Till: i skrivfönstret. Klicka i fältet och börja skriva för att se en lista över tillgängliga kontakter och grupper. Läs mer om att skriva meddelanden i webbmejl.

OBS! Om du vill hålla en distributionsgrupp privat lägger du till distributionsgruppen i fältet BCC :.