Skapa en adminanvändare i WordPress-databasen

Du kan skapa en ny WordPress-administratörsanvändare från databasen. Använd den här metoden om din ursprungliga administratörsanvändare har skadats eller tagits bort.

Varning: Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du gör ändringar i databasen.
  1. Logga in på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin, i menyn till vänster, väljer du namnet på den databas som din webbplats använder.
  3. Under Tabell letar du efter användartabellen och markerar den genom att markera namnet och inte kryssrutan. Tabellnamnet föregås av ett tabellprefix (till exempel kan din användartabell kallas wp_users eller wp_1wsryb9585_users ).
  4. Från den översta menyn väljer du Infoga .
  5. Ange följande i kolumnen Värde :
    FältVärde att ange
    IDAlla nummer som inte redan används av en annan användare. Notera det här numret eftersom du behöver använda det när du skapar tabellen posten wp_usermeta .
    user_loginAnvändarnamn för åtkomst till WordPress-instrumentpanelen.
    user_passLösenord för den här användaren.
    Varning: Se till att du väljer MD5 i kolumnen Funktion .
    user_nicenameSmeknamnet för den här användaren.
    user_emailE-postadress för den här användaren.
    user_registeredVälj kalenderikonen och välj sedan datum och tid då användaren registrerades.
    user_statusStäll in detta på 0 .
    display_nameNamn som visas för den här användaren.
  6. Till höger väljer du .
  7. På menyn till vänster väljer du namnet på den databas som din webbplats använder (upprepa steg 2).
  8. Under Tabell letar du efter tabellen usermeta och noterar tabellprefixet för att använda den i de kommande stegen (till exempel om din usermeta-tabell heter wp_usermeta är prefixet wp_ och om det heter wp_1wsryb9585_usermeta är prefixet wp_1wsryb9585_ och så vidare) .
  9. Välj usermeta- tabellen genom att markera namnet och inte kryssrutan.
  10. Från den översta menyn väljer du Infoga .
  11. Ange följande i kolumnen Värde :
    FältVärde att ange
    user_idAnge ID : t från steg 5.
    meta_keyAnge de ordfunktioner som föregick databasprefixet i steg 8 (om databasprefixet till exempel var wp_ anger du wp_capabilities , om det är wp_1wsryb9585_ anger du wp_1wsryb9585_capabilities och så vidare).
    meta_valueKopiera och skriv in följande:
    a: 1: {s: 13: "administrator"; s: 1: "1";}
  12. Till höger väljer du .
  13. Välj fliken Infoga igen.
  14. Ange följande i kolumnen Värde :
    FältVad det är ...
    user_idAnge ID : t från steg 5.
    meta_keyAnge ordet user_level före databasprefixet som noterades i steg 8 (om databasprefixet till exempel var wp_ , skriv wp_user_level , om det är wp_1wsryb9585_ , skriv wp_1wsryb9585_user_level och så vidare).
    meta_valueAnge nummer 10 .
  15. Till höger väljer du .

Nu kan du logga in på WordPress med ditt nya användarnamn och lösenord.

OBS! För att kunna logga in på WordPress med en ny användare måste din inloggningssida fungera korrekt. Om det finns ett fel på inloggningssidan måste du åtgärda felet först .