Skapa DNS-poster för Office 365 med ett domännamn hos eNom

Gratulerar till ditt köp av världens bästa produktivitetsverktyg — Microsoft® Office 365 from GoDaddy. Eftersom ditt domännamn hanteras av eNom® har vi tagit fram några enkla anvisningar som du kan följa för att komma igång med din e-post.

Men låt oss börja från början. Först ska vi se till att du kommer in i din domäns DNS så att du kan uppdatera inställningarna för dina CNAMES-, MX-poster och SRV-poster.

Första gången kan det ta 24–36 timmar innan DNS-uppdateringen är klar.

Så här hämtar du dina DNS-inställningar

1. Logga in på ditt eNom-konto.
  2. Under Domäner klickar du på Registrerade.
  3. Om du har flera domännamn klickar du på domännamnet du vill redigera.
  4. Så här uppdaterar du dina DNS-inställningar:
    • TXT-post — markera Värddatorposter i området Hantera domän och ange sedan informationen vi skickade till dig.
    • CNAMES — välj Värddatorposter i området Hantera domän och ange sedan informationen vi skickade till dig.
    • MX-poster — välj E-postinställningar i området Hantera domän och välj sedan Användare (MX) i området Val av tjänst. Ange informationen vi skickade till dig.
    • SRV-poster — välj Värddatorposter i området Hantera domän och ange sedan informationen vi skickade till dig.

Om du vill att GoDaddy ska kontrollera dina DNS-inställningar

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Office 365 E-post och produktivitet och klicka sedan på Hantera bredvid den plan du vill använda.
  3. Klicka på Jag har uppdaterat de här inställningarna. Kolla, tack!

Du är klar! Nu behöver du bara klicka på Kolla e-post nu och sen kan du börja använda ditt senaste produktivitets-BFF.