GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Skapa din egen anpassade stil.

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

Du kan välja mellan flera förinställda stilalternativ i din Styles -meny. Du kan även redigera alla befintliga färg- eller textinställningar i var och en av dessa. Du har också möjlighet att skapa en helt egen, anpassad stil.

1. Logga in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto, om du inte redan har gjort det. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Från ditt GoDaddy Email Marketing-konto klickar du på Kampanjer.
  3. Klicka på Skapa för en ny kampanj, eller Redigera för en existerande kampanj.
  4. Klicka på fliken Stilar till höger.
  5. Klicka på Skapa en egen.
  6. Ange ett unikt namn för den anpassade stilen.
  7. Klicka på knappen för att ange hur du vill skapa din egen anpassade stil:
    • Med Skapa ny börjar du från grunden. Det är det bästa alternativet för ett helt nytt utseende.
    • Med Klona nuvarande kopierar du den för tillfället valda stilen. Det är det bästa alternativet för små förändringar,
  8. Du kan ändra namnet på stilen bredvid Namn.
  9. Bredvid elementen i listan kan du ange en hex-kod eller klicka på den färgade rutan för att välja från en färgväljare.

OBS! När du väljer olika alternativ kommer kampanjen att ändras så att du kan förhandsgranska det nya utseendet i sitt sammanhang.

ElementInformation
    BakgrundDet här är färgen som omger kampanjen i marginalerna.
    FörgrundDet här är färgen inuti kampanjen, bakom text- och bildinnehållet.
    KnappFörutom att välja färg på knapparna kan du även välja knappstil:
    • Platt knapp stilPlatt
    • Knapp för pillerstilPiller
    • Knappen tjock stilTjock
    KantlinjeDet går att aktivera och avaktivera det här med kryssrutan. Det här är en färgad linje runt kampanjens innehåll, mellan förgrundens och bakgrundens färger.
    SidfotDet går att aktivera och avaktivera det här med kryssrutan. Om det är avaktiverat syns sidfotsinnehållet på bakgrundsfärgen.
  10. Klicka på fliken Text.
  11. Klicka på vilken texttyp som helst för att anpassa stilen.
  12. Klicka på valfritt alternativ för att ställa in din stil.
    AlternativInformation
    TeckensnittVälj det teckensnitt du vill ha från menyn.
    FärgAnge en hex-kod eller klicka på den färgade rutan för att välja från en färgväljare.
    StorlekKlicka på stora A för att öka och på det mindre A:et för att minska storlek på teckensnittet. Den faktiska pixelstorleken visas till höger.
    JusteringVälj vilken justering som ska användas för den här texttypen. Alternativen är vänster, centrerat, höger och bekräftat.

OBS! För länktext väljer du bara färg. Alla andra inställningar ärvs från vanlig brödtext .

OBS! För knapptext kan du inte ändra justering här. Justering ändras i knappmodulen, i kompositören.

OBS! För sidfotstext kan du inte ändra justering här. Sidfotsjustering kontrolleras via tillägget Campaign Tweaks.

13. När du är klar med en specifik texttyp klickar du på för att komma tillbaka till huvudlistan med texttyper.
  14. När stilen är klar klickar du på Uppdatera.

Din nya anpassade stil visas alltid i din stillista så att du kan använda den för vilken kampanj som helst.

Nästa steg

• När resten av kampanjen är klar skickar du den till prenumeranterna!