Skapa din egen anpassade stil.

Det finns flera förvalda stilalternativ att välja bland på Stil-menyn. Du kan också redigera någon av de existerande inställningarna för färg och text i var och en av dem. Det går också bra att skapa en helt egen, anpassad stil.

1. Logga in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto, om du inte redan har gjort det. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Från ditt GoDaddy Email Marketing-konto klickar du på Kampanjer.
  3. Klicka på Skapa för en ny kampanj, eller Redigera för en existerande kampanj.
  4. Klicka på fliken Stilar till höger.
  5. Klicka på Skapa en egen.
  6. Ange ett unikt namn för den anpassade stilen.
  7. Klicka på den knapp som anger hur du vill att din anpassade stil ska börja:
    • Med Skapa ny börjar du från grunden. Det är det bästa alternativet för ett helt nytt utseende.
    • Med Klona nuvarande kopierar du den för tillfället valda stilen. Det är det bästa alternativet för små förändringar,
  8. Du kan ändra namnet på stilen bredvid Namn.
  9. Bredvid elementen i listan kan du ange en hex-kod eller klicka på den färgade rutan för att välja från en färgväljare.

När du väljer olika alternativ förändras kampanjen så att du kan förhandsgranska det nya utseendet i sitt sammanhang.

Element Information
    Bakgrund Det här är färgen som omger kampanjen i marginalerna.
    Förgrund Det här är färgen inuti kampanjen, bakom text- och bildinnehållet.
    Knapp Utöver att välja färg på knapparna kan du även välja stil:
    • Platt knappstil Platt
    • Pillerformad knappstil Piller
    • Upphöjd knappstil Upphöjd
    Kantlinje Det går att aktivera och avaktivera det här med kryssrutan. Det här är en färgad linje runt kampanjens innehåll, mellan förgrundens och bakgrundens färger.
    Sidfot Det går att aktivera och avaktivera det här med kryssrutan. Om det är avaktiverat syns sidfotsinnehållet på bakgrundsfärgen.
  10. Klicka på fliken Text.
  11. Klicka på vilken texttyp som helst för att anpassa stilen.
  12. Ange din stil genom att klicka på ett alternativ.
    Alternativ Information
    Teckensnitt Välj det teckensnitt du vill ha från menyn.
    Färg Ange en hex-kod eller klicka på den färgade rutan för att välja från en färgväljare.
    Storlek Klicka på stora A för att öka och på det mindre A:et för att minska storlek på teckensnittet. Den faktiska pixelstorleken visas till höger.
    Justering Välj vilken justering som ska användas för den här texttypen. Alternativen är vänster, centrerat, höger och bekräftat.

För länktext väljer du bara färg. Alla andra inställningar är samma som för vanlig brödtext.

Det går att ändra justering förknapptext här. Justering ändras i knappmodulen i skaparen.

Det går inte att ändra justering här för sidfotstext. Sidfotsjustering kontrolleras genom Tillägg för kampanjtrimningar.

13. När du är klar med en specifik texttyp klickar du på för att komma tillbaka till huvudlistan med texttyper.
  14. När stilen är klar klickar du på Uppdatera.

Din nya anpassade stil visas alltid i din stillista så att du kan använda den för vilken kampanj som helst.