Skanna min webbplats efter skadlig kod

När du har konfigurerat Webbsäkerhet skannar vi automatiskt din webbplats var 12:e eller 24:e timme beroende på dina val. Om du misstänker att din webbplats är infekterad kan du begära att Webbsäkerhet skannar webbplatsen igen.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopior väljer du Hantera bredvid det webbplatssäkerhetskonto som du vill skanna.
  3. Välj Skanna igen .
    Övervakningssida Skanna igen

Din skanning köas och tar vanligtvis mindre än 10 minuter att genomföra. Om Webbplatssäkerhet upptäcker några problem i skanningen får du ett e-postmeddelande tillsammans med nästa steg för att åtgärda din webbplats.

1. Mer information