Skanna min webbplats efter skadlig kod

När du har konfigurerat Webbsäkerhet skannar vi automatiskt din webbplats var 12:e eller 24:e timme beroende på dina val. Om du misstänker att din webbplats är infekterad kan du begära att Webbsäkerhet skannar webbplatsen igen.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten.  (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Under Översikt kan du se resultatet av den senaste skanningen och information om din webbplats.
  3. Klicka på Skanna igen

Skanna igen

Din skanning köas och tar vanligtvis mindre än 10 minuter. Om Webbsäkerhet upptäcker några problem under skanningen får du ett e-postmeddelande med de steg som du behöver utföra för att fixa webbplatsen.