Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Ska jag använda Mina servrar eller Värdkontrollcentret?

Vi har två olika gränssnitt man kan hantera våra servrar på:

• Min server är vårt aktuella gränssnitt för hantering
  • Värdkontrollcentret är ett äldre system
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar.
  3. Utgå från den här tabellen för att ta reda på vilket gränssnitt som används på din server, utifrån produktbeskrivningen som står under namnet på servern:
    EtikettGränssnitt
    [Nivå] Hanterad VPS [Operativsystem]Min server
    Virtuell privat serverMin server
    [X] GB dedikerad serverMin server
    Virtuell privat värdtjänst [Operativsystem]Värdkontrollcenter (Hosting Control Panel)
    [Nivå] Dedikerad värdtjänst [Operativsystem]Värdkontrollcenter (Hosting Control Panel)
    Dedikerad server (månadsvis)Värdkontrollcenter (Hosting Control Panel)

Exempelvärden för [Nivå] inbegriper:

• Värde
  • Ekonomi
  • Deluxe
  • Premium

[Operativsystem] visas antingen som:

• Linux
  • Fönster