SignTool: Signera Windows-kod med ett kodsigneringscertifikat

OBS! Från och med 1 juni 2021 utfärdar eller förnyar GoDaddy inte längre kodsignering eller certifikat för drivrutinsignering. Om du redan äger en kodsignering eller ett drivrutinsigneringscertifikat kommer du inte att kunna återköra det efter 1 juni 2021. Alla certifikat som utfärdas före 1 juni 2021 förblir giltiga tills de upphör.

När du har skapat din PFX- fil kan du signera din kod med Microsoft SignTool.

Våra kodsigneringscertifikat fungerar med följande typer av Windows-baserade filer:

• EXE
  • DLL
  • OCX
  • CAB

OBS! För CAB-filer ska det tilldelas utrymme för den digitala signaturen genom att lägga till följande post i din DDF- fil innan du skapar cab-filen: Set ReservePerCabinetSize = 6144.

Använd SignTool för att signera din kod

1. Installera SignTool med Microsofts information . Det handlar om att ladda ner och installera Microsoft Windows Software Development Kit (SDK).
  2. Starta cmd .
  3. Signera din fil:
    SignTool sign / f sökväg till din PFX fil / p ditt PFX fil lösenord / tr http://tsa.starfieldtech.com / td SHA256 sökväg till koden du vill signera

OBS! Du måste använda http://tsa.starfieldtech.com .

Nästa steg

• Börja distribuera din nyligen signerade fil till dina användare