Skapa anpassade e-postmappar

Du kan organisera din Workspace-webbmejl med hjälp av mappar. Mappar som du skapar visas i alfabetisk ordning under standardmapparna för Workspace Webbmejl (Inkorg, Masspost, Utkast, Skicka senare, Skickade objekt och Papperskorg).

1. Logga in på ditt Workspace Email-konto och öppna din produkt. ( Behöver du hjälp med att logga in? )

OBS! Du kan inte skapa mappar från mobilemail.secureserver.net

2. Klicka på Ny mapp .
  3. Ange ett mappnamn och välj mappens plats på menyn Som en undermapp.

Gör något av följande om du vill flytta meddelanden till en mapp:

• Klicka och dra meddelandet till den mapp som visas i Workspace Webmails lista över mappar.
  • Markera eller öppna meddelandet, markera mappen från menyn Flytta till mapp och klicka sedan på Flytta .
  • Om du vidarebefordrar eller svarar på ett meddelande väljer du mappen från Skicka & Arkiv- menyn som visas när du skapar ditt e-postmeddelande.