Använd POP-inställningar för att lägga till min Workspace Email på en klient

Du kan använda POP (Post Office Protocol) för att lägga till din e-postadress på de flesta e-postklienter. POP-inställningar har begränsningar och kan ha problem med att komma åt e-post från flera enheter. Läs om skillnaderna mellan IMAP och POP och se vilka kontoinställningstyper du har.

1. Logga in på E-postkonfigurationscentret med din Workspace Email-adress och ditt lösenord.
  2. Under E-postserverinställningar kan du se inställningarna för Inkommande server (POP3) och Utgående server (SMTP).
    POP- och SMTP-inställningar i inställningarna för e-postserver
  3. Öppna önskad e-postklient och skapa ett nytt konto.
  4. När du kommer till IMAP-/POP-inställningar anger du inställningarna för Ingående server (POP) och Utgående server (SMTP).

ServerSSL-port (säker)
    pop.secureserver.net995
    smtpout.secureserver.net465
  5. Din e-postklient kan kräva lösenordsautentisering för din utgående e-postserver. Ange din Workspace Email-adress och ditt lösenord.
  6. När din e-postadress väl finns på klienten kan du skicka ett testmeddelande till dig själv från din Webbmejl och svara på det.