Konfigurera fjärråtkomst för ett Gmail-konto med POP3

Ställ in fjärråtkomst till ditt Gmail (på POP3) från ditt Workspace Email-konto. När du lägger till ett fjärrkonto kan du ange den mapp som du vill flytta e-postmeddelanden till, automatiskt söka efter nya e-postmeddelanden på servern, tillämpa regler för skräppost och leverans av meddelanden på kontot och spara en kopia av dina meddelanden på servern.

Steg 1: Konfigurera POP3 i Gmail

Innan du kan lägga till fjärråtkomst i Workspace Email måste du konfigurera POP3 i Gmail.

1. Logga in på ditt Gmail-konto .
  2. Välj i det övre högra hörnetInställningar Kugghjulsknapp Inställningar och sedan Visa alla inställningar .
  3. Välj fliken Vidarebefordran och POP / IMAP.
  4. Bredvid POP-nedladdning väljer du Aktivera POP för all e-post eller Aktivera POP för e-post som kommer från och med nu .
  5. Välj Spara ändringar.

Steg 2: Konfigurera fjärråtkomst i Workspace Email

För att följa dessa steg måste du vara i klassisk vy .

1. Logga in på Webbmejl. Använd ditt Workspace Email-användarnamn och -lösenord (GoDaddy-användarnamnet och -lösenordet fungerar inte här).
  2. I Klassisk vy väljer du Inställningar och sedan Personliga inställningar .
    Klicka på Inställningar och sedan på Personliga inställningar
  3. Välj fliken Fjärr e-post.
  4. Välj Lägg till ny .
  5. För Typ väljer du Gmail i listan.
  6. Ange ditt Gmail användarnamn och lösenord.
  7. För Leveransmapp väljer du Inkorg (eller önskad mapp) i listan.
  8. Markera kryssrutan Filtrera skräppost och tillämpa leveransregler för att flytta skräppost till en mapp du väljer. Alla regler för meddelandeleverans som du anger för din brevlåda gäller.
  9. Markera kryssrutan Kontrollera automatiskt så att Workspace Email automatiskt söker efter nya meddelanden på servern var 30: e minut.
  10. Markera kryssrutan Lämna kopia på server för att spara en kopia av hämtat e-postmeddelande på servern. När du använder POP3 sparas inte en kopia av det e-postmeddelande du laddar ner automatiskt på servern, så vi rekommenderar att du gör det här.
    Konfigurera ett e-postkonto
  11. Välj OK .