Konfigurera min Workspace Email-domän med Microsoft 365

När du konfigurerar Microsoft 365 från GoDaddy på en domän som redan använder Workspace Email måste du byta konto från Workspace Email till Microsoft 365.

Har du inte Microsoft 365? Jämför planer här .

Skapa ditt e-postkonto

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Hantera bredvid det konto du vill använda.
  3. Välj din domän och Fortsätt .
  4. Om det redan finns ett e-postkonto för den här domänen får du ett meddelande om Befintlig e-post. Välj Fortsätt för att skapa ett nytt Microsoft 365-e-postmeddelande och byta konto.
  5. Fyll i formuläret Skapa nytt e-postkonto.

OBS! För att dela kontakter och filer med en annan domän måste båda domänerna ha Microsoft 365-konton.

6. Välj Skapa .
  7. Du får ett meddelande om att ditt lösenord uppdateras. Välj Fortsätt . Det tar några minuter för ditt konto att konfigureras.

Byt domänens e-posttjänst

Därefter måste du aktivera ditt konto och växla till Microsoft 365.

1. Leta efter ett e-postmeddelande från GoDaddy som uppmanar dig att aktivera ditt Microsoft 365-konto . Välj Kom igång .
  2. I E-post & Office- , du ser en banner som informerar dig om att ditt nya e-postkonto inte kan ta emot e-post ännu. Välj Låt oss åtgärda det här .
  3. sidan Redo att växla väljer du Ja, växlar nu för att bekräfta.
  4. OBS! Det kan ta upp till 48 timmar att byta över din e-post. Du fortsätter att få e-post på ditt Workspace-konto tills övergången är klar.