Uppdatera mitt Microsoft 365-konto till Exchange

Efter din e-postmigrering byter du ditt POP- eller IMAP-konto till Exchange. Med Exchange är din data (e-post, kontakter och kalendrar) tillgänglig på alla dina enheter och kan återställas från servern. Du får ett säkert, snabbt och pålitligt e-postmeddelande.

Välj vilken e-postklient som passar dig. För guidade instruktioner, prova vår Uppdatera till Exchange-guiden .

Mobil

Android
iPhone och iPad (iOS)

Skrivbord

Mac (macOS)
Windows PC