Outlook 2007, 2010 och 2013 slut på support

Från och med den 1 november 2021 stöds Microsoft 365-tjänster inte längre i vissa versioner av Outlook för Windows. Följande versioner av Outlook stöds inte längre:

• Outlook 2007
  • Outlook 2010 (avveckling börjar januari 2022)
  • Outlook 2013 (versioner före 15.0.4971.1000; alla versioner fasas ut senast i april 2023 )
  • Outlook 2016 (versioner före 16.0.4600.1000)

Om du för närvarande använder Microsoft 365-e-post i de här versionerna, uppdatera till den senaste versionen för att fortsätta använda Outlook på ditt Windows-skrivbord. Är du inte säker på vilken version du har? Hitta din version av Outlook .

Skaffa den senaste versionen av Outlook

Om du har Microsoft 365 Business Professional inkluderar din prenumeration Microsoft Office. Om du vill hämta den senaste versionen av Office och fortsätta använda Outlook följer du dessa anvisningar .

Om du har en version av Microsoft 365 som inte inkluderar Office-skrivbordsversioner kan du uppgradera din plantyp genom att följa dessa anvisningar . I paketet Business Professional eller högre ingår nedladdningsbara Office-appar med Outlook.

Som ett annat alternativ kan du kontrollera din e-post med Outlook på webben, Microsofts webbaserade e-post. Logga in på Outlook på webben .