Skapa en social annonskampanj för min Websites + Marketing-webbplats

När du har köpt en Tjänsteplan för ditt Websites + Marketing-konto behöver vi din hjälp för att konfigurera din kampanj för sociala annonser. När du väl har berättat vad du vill att folk ska veta skapar vårt expertteam din annons och kör den sedan på Facebook och Instagram.

OBS! Den här tjänsten är endast tillgänglig för marknadsföringstjänster.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till och välj Websites + Marketing och välj Hantera bredvid det Websites + Marketing-plan du vill använda.
  3. Gå till kontrollpanelen, välj Marknadsföring och sedan Digitala annonser .
    välj digitala annonser
  4. Välj Starta min annons .
    välj starta min annons
  5. Följ anvisningarna för att logga in på Facebook och tillåta behörigheter (krävs för att GoDaddy ska kunna visa en annons åt dig). När du är klar väljer du OK .
  6. Vi ber dig välja ett mål för kampanjen och ge lite information om ditt företag. När du är klar väljer du Skicka annons .
    • Inom två arbetsdagar får du ytterligare ett e-postmeddelande där du får veta att din annons har skapats. Du ser även en förhandsgranskning på din startsida för digitala annonser.
    • Du kan svara på e-postmeddelandet och be om att få redigera annonsen innan den visas. Vi föreslår att du låter annonsen köras i minst en månad innan du begär fler ändringar.
    • När som helst kan du kontrollera dina annonsresultat på startsidan för digitala annonser.