Ställ in en anpassad 404-sida i mitt Linux-värdtjänstkonto

404 sidor visas när någon försöker komma åt en sida på din webbplats som inte finns. Du kan använda din startsida som din 404-sida eller skapa en anpassad som förklaras här.

OBS! Skript på serversidan, som PHP, kanske inte fungerar på anpassade 404-sidor på grund av hur webbserverprogramvara (som Apache) hanterar dem.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. I cPanel startsidan i avsnittet Avancerat klickar Felsidor.
  5. I Felsidor , under Steg 1 - Välj Domän att hantera felsidor , markerar du den domän du vill använda.
  6. Nedanför Steg 2 - Redigera felsidor för: [ditt domännamn], klicka på 404 (Hittades inte) .
  7. Redigera sidans anpassade HTML och klicka sedan på Spara .