Ange standardmetod för leverans i WooCommerce

Varje leveranszon kan tilldelas en standardleveransmetod och detta val görs i kassan.

Obligatoriskt: Se till att du har minst en Leveranszon angiven innan du börjar. Annars börjar du med att konfigurera leveranszon.
  1. Logga in på WordPress.
  2. Klicka på WooCommerce i menyn till vänster.
  3. Välj Inställningar i den utökade WooCommerce-menyn.
  4. Klicka på fliken Leverans.
  5. Redigera Leveranszon genom att klicka på länken Redigera eller på zonnamnet.
  6. Ändra ordningen på Leveransmetoder genom att dra och släppa leveransmetoder.
    • Du kan göra detta genom att markera och hålla inne de tre staplarna på vänster sida om namnet på leveransmetoden (lokal hämtning, enhetstaxa eller fri frakt) och dra den uppåt eller nedåt.
    • Standardmetoden för leverans för den leveranszonen kommer att vara den översta och aktiverade metoden i listan.