Redigera min e-posts sekretessinställningar

Alla domäner som är berättigade till domänsekretess har omedelbar tillgång till en privat e-postadress som ett extra lager av identitetsskydd. När meddelanden skickas till den här privata e-postadressen kan dessa meddelanden automatiskt vidarebefordras till den e-postadress du föredrar. Du kan hålla kontakten med alla som försöker kontakta domänägaren och samtidigt hålla din personliga e-postadress privat.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutorna intill de domäner som ska uppdateras. Du kan också markera kryssrutorna intill Domännamnet och därefter välja Välj alla.
    skärmbild med flera markerade domäner
  3. Välj Redigera e-postsekretess från åtgärdsmenyn.
    • Beroende på skärmstorlek kan du behöva välja Mer -menyn och rulla ner för att se alternativet.
  4. Växla växlingsknappen bredvid Vidarebefordra e-post till en annan e-postadress för att aktivera vidarebefordran.
    • Ange din personliga e-postadress. Det är här vi vidarebefordrar meddelanden som skickas till din sekretess-e-postadress.
  5. (Valfritt) Växla växlingsknappen bredvid Filtrera e-post för skräppost för att aktivera filtrering av skräppost så att de inte vidarebefordras till din personliga e-postadress.
  6. (Valfritt) Växla växlingsknappen bredvid Slumpmässig privat e-postadress för att randomisera din privata e-postadress.
    • Om du slumpmässigt släpper din privata e-postadress blir det svårare att gissa din e-postadress, vilket minskar risken för skräppost.
  7. Välj Spara för att bekräfta dina ändringar.

Det kan ta upp till 90 minuter innan dina uppdaterade inställningar visas i ditt konto och i vår offentliga WHOIS-katalog .

Relaterade steg

• Svara på ett vidarebefordrat meddelande genom att skriva ett nytt e-postmeddelande till avsändarens e-postadress, vilket finns i ämnesraden för det vidarebefordrade e-postmeddelandet. Att skicka ett nytt e-postmeddelande innebär att du villigt avslöjar din personliga e-postadress för mottagaren.
  • Se till att din underliggande kontaktinformation för domänen är korrekt och gör nödvändiga ändringar .