|  Start
Hjälp

Microsoft 365 från GoDaddy Hjälp

Server- och portinställningar

Toppresultat för IMAP, POP, SMTP, serveradresser och portinställningar.

Hitta dina inkommande IMAP, POP (POP3) och utgående SMTP-serveradresser, plus dina port- och SSL-portnummer.

IMAP, POP, SMTP-server och portinställningarna för Microsoft 365.

IMAP, POP, SMTP-server och portinställningarna för Workspace Email.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.