GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Skicka en e-postkampanj

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

Du kan skicka valfri kampanj som du skapar i ditt konto som e-post. Du kan skicka det så många gånger du vill och till alla kontakter i dina prenumeranter. Du kan även skicka en befintlig kampanj från din mobila enhet.

1. Logga in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto, om du inte redan har gjort det. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Hitta din kampanj på sidan Kampanjer och klicka på knappen Skicka nedanför miniatyren.

OBS! Om du skickar direkt från skaparen klickar du på knappen Fortsätt längst ner till höger på skaparsidan.

Utskicket består av två steg, men oroa dig inte! Din kampanj skickar inte ut det förrän du har bekräftat allting efter det sista steget.

Fliken Mottagare

1. Du har två metoder för att välja personer att skicka till:
    • Fältet Skicka till individer: Om du vill skicka ett test till bara dig själv eller några personer som inte finns med i en lista, skriver du in dem här. Det här fältet är valfritt.

OBS! Alla som läggs till i fältet Skicka till individer som INTE redan är medlem i dina Prenumeranter läggs till i listan Alla prenumeranter när du skickar.

• Prenumerationslistor: Klicka på Inkludera bredvid en lista som du vill skicka ditt e-postmeddelande till. Klicka på Uteslut bredvid en lista som du vill se till att e-postmeddelandet inte skickar till.

OBS! Du kan bekräfta dina listval på höger sida av sidan.

2. Klicka på Fortsätt.

Fliken Detaljer

1. Redigera följande alternativ efter dina önskemål.
    AlternativInformation
    Från-namnDitt kontonamn ställs automatiskt in första gången du skickar ett e-postmeddelande. Vid alla efterföljande utskick kommer det senaste använda namnet att användas. Du kan redigera detta varje gång du gör ett utskick.
    Från-adressFörsta gången du skickar ett e-postmeddelande används din kontoadress. Vid alla efterföljande utskick kommer det senaste använda mejlet att användas. Du kan redigera detta varje gång du gör ett utskick.
    ÄmneDet här gäller som standard kampanjtiteln första gången du skickar ett utskick för en kampanj. Alla efterföljande utskick kommer som standard att använda den tidigare skickade ämnesraden.
    Andra utskick ...Detta är valfritt. Om du väljer det här alternativet skickas ditt e-postmeddelande automatiskt på nytt om 72 timmar till alla mottagare som inte öppnade det första e-postmeddelandet, med användning av den sekundära ämnesraden du angav.
    Skicka inte detta till personer som redan har fått detDetta är valfritt. Om du väljer det här alternativet skickas det här e-postmeddelandet inte till personer som har fått den här kampanjen förut. Läs mer om det här alternativet.
    Aktivera länkspårningSe till att detta är valt. Detta tillåter GoDaddy Email Marketing för att rapportera till dig detaljerna om vad som hände med dina e-postmeddelanden. Vanligtvis vill du inte inaktivera detta eftersom du inte får någon statistikrapport om länkspårning är inaktiverad. Läs mer om utskicksstatistik här.
    Gör så att min e-post ser bra ut på alla enheterDetta är valfritt. Ditt e-postmeddelande blir mer anpassningsbart med den här funktionen markerad.
    Delning via sociala medierVälj de sociala plattformar du vill inkludera i delningsknapparna högst upp i e-postmeddelandet. Med dessa knappar kan dina läsare gilla, tweeta, dela och +1 din kampanj.
  2. Klicka på knappen Skicka när allt ser bra ut. Men oroa dig inte! Din kampanj skickas inte ut, än -- du får en till chans att bekräfta alla uppgifterna.
  3. Här är din sista chans att se över allting. Alla mottagar- och utskicksdetaljer visas på en och samma plats. Klicka på Ser bra ut. Skicka det! för att få utskicket på väg.

OBS! Om du behöver göra några ändringar i dessa uppgifter klickar du på länken Avbryt i nedre vänstra hörnet.

Om det här är första gången du skickar ut kan du behöva gå igenom vårt snabba verifieringssteg. Annars är ditt e-postmeddelande på väg!

Skicka från en mobil enhet

Du kan skicka om en befintlig kampanj från din mobila enhet.

1. När du är inloggad på ditt Email Marketing-konto letar du upp den kampanj som du vill skicka om.
  2. Tryck på Skicka igen för att komma åt kampanjen.
    Tryck på Skicka igen
  3. Ange e-postadressen dit du vill skicka kampanjen till.
    Ange e-postadress
  4. Tryck på Skicka för att skicka om din kampanj.
    Tryck på skicka

Nästa steg

• Lär dig mer om e-postmarknadsföringsstatistiken som du kan använda för att analysera dina utskick.