Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Se resursanvändning och drifttid för min Gen 4-server

Se resursanvändningen (för CPU, diskutrymme och tillgängligt RAM-minne) och driftstider i kontrollpanelen för din Gen 4 VPS eller dedikerade server. Om du har en helt hanterad Gen 4-server kan du även se responstiden för tjänster (FTP, HTTP och så vidare).

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Hantera bredvid Gen 4-servern som du vill se väljer du Hantera .
  3. På kontrollpanelen för Gen 4-servern väljer du Övervakning .
    välj övervakningsflik

På fliken Övervakning:

• Användning visar resursanvändningen (100%) för serverns CPU och tillgängligt diskutrymme och RAM.
    • Uptime visar procentsatsen för serverns driftstid under de senaste 30 dagarna.
    • Endast för fullständigt hanterade servrar: Tjänster visar responstiden i millisekunder (ms) för webbtjänster inklusive FTP, HTTP, IMAP, POP3, SMTP och SSH.

Mer information

Obligatoriskt: Resurs- och tjänstövervakning hanteras av panopta-agenten på din server. Ta inte bort den här komponenten och se till att du inte blockerar IP-adresserna som används av övervakningssystemet .