Se och ändra kundorder

Använd dessa steg för att se och ändra kundorderinformation för att hitta en beställning, ändra fraktinformation, annullera en beställning och skriva ut en faktura.

1. Logga in på din kontohanterare.
  2. I din produktlista klickar du på Onlinebutik och sedan på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  3. Gå till menyn Försäljning och klicka på Order för att se status för kundernas beställningar.
    Vyn Order ger en översikt

OBS! Om du vill leta efter en viss beställning använder du sökfälten överst på sidan Beställningar. Klicka på Order # menyn hitta den genom ordernummer, eller använda start och stopp datumfält. Du kan också klicka på en kolumnetikett för att sortera alla beställningar efter det värdet.

4. Klicka på en beställning i listan för att se detaljerna, inklusive kundens leveransadress och senaste beställningar.
    I vyn för en enda beställning finns detaljer
  5. Klicka på Redigera om du behöver ändra en kunds fraktinformation. När du har gjort ändringarna klickar du på Spara för att stänga popup-fönstret och återgå till beställningen.
  6. Du kan klicka på menyn Mer längst upp till höger på en produktsida för att skriva ut faktura eller annullera beställning .
    Klicka på knappen Mer för att skriva ut eller avbryta

OBS! Onlinebutiken genererar inte någon återbetalning till kunden när du avbeställer en beställning. Du måste göra det med ditt Stripe- eller PayPal-konto.