Se dina SMTP-reläer

I ditt Workspace-konto kan du se hur många SMTP-reläer du har tilldelats och använt. Som standard är du begränsad till 250 SMTP-reläer, per adress, per dag.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Workspace Email.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Till höger om listan över e-postadresser i ditt konto kan du se en kolumn som heter Reläer . Detta visar hur många reläer som har använts av varje adress, av hur många reläer den adressen har tilldelats.