Schemalägga uppdateringar av insticksprogram på mina webbplatser

Du kan schemalägga uppdateringar för insticksprogrammen på dina webbplatser på Pro Webbplatser och göra det möjligt för oss att kontrollera uppdateringar varje vecka och köra dem automatiskt.

1. Logga in på ditt Pro-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Pro Clients och välj Pro Webbplatser.
  3. Klicka på Webbplatser i det vänstra sidofältet.
  4. Välj de aktuella webbplatserna och klicka på Insticksprogram i den översta menyn.
    Knapp för insticksprogram
  5. Klicka på Schemainställningar i det övre högra hörnet.
  6. Aktivera automatiska uppdateringar i avsnittet Allmänt och välj sedan tid och datum för dina uppdateringar.
  7. Välj Utför säker uppdatering för att använda det säkra uppdateringsverktyget för schemalagda uppdateringar.
  8. Välj Med återställning till föregående version för att aktivera automatisk återställning om webbplatsen inte fungerar som den ska efter uppdateringen.
  9. Klicka på Spara ändringar.
  10. Välj de insticksprogram som du vill uppdatera automatiskt i avsnittet Insticksprogram och klicka sedan på Schemalägg.