GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Schemalägga en kampanj som ska skickas senare

Du kan skapa en GoDaddy Email Marketing-kampanj och schemalägga utskicket för ett senare datum. Detta kan vara till hjälp när du vill skapa en grupp kampanjer samtidigt och planera hur de ska släppas i förväg.

OBS! Innan du sätter igång bekräftar du inställningarna för Tidszon .

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. sidan Kampanjer i den kampanj som du vill schemalägga för ett senare sändningsdatum klickar du på knappen Schemalägg.Klicka på klockknappen
  3. fliken Schema klickar du inuti tidsrutan och ställer in tiden för din framtida utskick.
    Ställ in datum och tid
  4. Klicka på datumrutan, klicka på den planerade utskickets månad och datum i kalendern som visas och klicka sedan på Spara .
    Ställ in månad och datum

Du måste ange datum och tid i framtiden. Om du får felmeddelanden ska du kontrollera dina tidszoninställningar .

5. Klicka på Fortsätt.
  6. fliken Mottagare klickar du på Inkludera för varje lista du vill skicka utskicket till.
  7. Klicka bara på knappen Uteslut om kontakter i olika listor överlappar varandra och du vill se till att de överlappande kontakterna inte får utskick.

Mer information om hur du använder knapparna Inkludera och Uteslut finns i Inkludera och exkludera listor .

8. Klicka på Fortsätt.
  9. fliken Detaljer kontrollerar du att dina utskick är korrekta, gör slutliga ändringar och klickar på Schemalägg .
    Markera rutan
  10. När du har gjort nödvändiga ändringar klickar du på Ser bra ut. Schemalägg det! så skickar vi det på det datum och tid som du anger.

sidan Kampanjer visas klockknappen röd och visar att du har schemalagt din framtida utskick.