Schemalägg säkerhetskontroller på min webbplats i GoDaddy Pro

Du kan schemalägga att säkerhetskontroller ska köras automatiskt på din webbplats i GoDaddy Pro.

OBS! Du måste aktivera Premium Security Checks för att aktivera det här alternativet.

1. Logga in på ditt GoDaddy Pro-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Webbplatser i det vänstra sidofältet.
  3. Håll markören över webbplatsen och klicka på Öppna webbplatsens instrumentpanel .
    Öppna webbplatsens instrumentpanel
  4. Klicka på Säkerhet i vänster sidofält och klicka sedan på Schemaläggning .
  5. Välj kontrollfrekvens i avsnittet Allmänt och klicka sedan på Spara ändringar .