Sänk min kostnad för 25 eller fler webbplatser i GoDaddy Pro

När du använder premiumfunktioner per webbplats i GoDaddy Pro kan månadspriset gå upp snabbt. Till ett fast pris kan du aktivera funktionspaket för att sänka din månatliga kostnad för upp till 100 webbplatser.

OBS! Även om paket omfattar en funktion för 100 webbplatser är nästan alla paket kostnadseffektiva för mer än 25 webbplatser (reservpaketet är kostnadseffektivt för fler än 35 webbplatser).

Här är de paket som du kan aktivera på ditt GoDaddy Pro-konto:
Paketnamn Pris
Säkerhetskopior 75 $ / månad
Uptime Monitor $ 25 per månad
SEO $ 25 per månad
White Label $ 25 per månad
Klientrapporter $ 25 per månad
Säkerhetskontroll $ 25 per månad
Prestandakontroll $ 25 per månad
Länkövervakare $ 25 per månad
Allt-i-ett (täcker alla premiumfunktioner) $ 150 per månad