Samordnad sårbarhetsredovisning

I egenskap av ett företag med fokus på vanliga entreprenörer är GoDaddy engagerade i säkerhetsfrågor och förstår hur viktigt det är att hantera säkerhetsproblem.

Vi lanserar dagligen nya funktioner och förbättrar både våra produkter och vår webbplats. Vi har processer på plats (och ett säkerhetsteam som arbetar dygnet runt) som skyddar våra kunder. Vi vet också att inget system är helt säkert. Extrema fall, unika situationer och externa beroenden kan ibland utgöra en sårbarhet.

Om du stöter på ett problem vill vi veta det. Meddela oss omedelbart. Då skyddar du inte bara dig själv, utan även resten av internet. Vi vill att du kontaktar oss även om du är osäker på om något utgör en säkerhetsrisk.

Vad ska jag anmäla?

Anmäl allt som du tycker är värt att anmäla. Vi ser hellre att du meddelar oss om något som inte är ett problem än att vi missar ett eventuellt hot.

Lifehacker har sammanställt några bra tips när du ska anmäla ett problem, till exempel ...

• Dokumentera vad du gjorde när problemet uppstod.
  • Skriv ned eller ta en skärmbild på popup-fönster eller felkoder.
  • Se till att inkludera din webbläsare och ditt operativsystem (Microsoft Windows, Mac OS X, Linux).
  • Lämna kontaktuppgifter om vi behöver ställa fler frågor till dig.

How do I send a report?

Det är enkelt! Skicka bara informationen ovan till security@godaddy.com.

Vårt säkerhetsteam kontrollerar alla meddelanden och svarar om vi behöver mer information.

Vad händer sedan?

Vårt team undersöker problemet. De kontaktar dig om de har några frågor. När undersökningen är klar åtgärdas problemet eller så avslutas ärendet.

Om du har hittat en särskilt viktig bugg kan du hamna i vår Hall of Fame.

Tack för att du hjälper oss på GoDaddy, och hela internet för den delen, att bli säkrare.