Säljer domäner med erbjudande / moterbjudande eller köp nu-listningar

Med GoDaddy Auktioner kan du sälja domännamn med erbjudanden / motbud eller köp nu.

Med listor över erbjudande / moterbjudanden kan du låta köpare lämna in sina egna erbjudanden för dina domännamn. När en köpare lämnar ett erbjudande kan du antingen acceptera det, lämna in ett moterbjudande eller skicka listningen till en 7-dagars offentlig auktion med köparens ursprungliga erbjudande som öppningsbud. Mer information finns iVad är GoDaddy Auctions®?

När du accepterar ett erbjudande eller köparen accepterar ditt motbud, slutar försäljningen. Om du inkluderar ett Köp nu-alternativ slutar försäljningen när en köpare accepterar Köp nu-priset, eller när du eller en köpare accepterar ett erbjudande. Det finns ingen skyldighet att acceptera ett erbjudande.

För mer information om dina listningsalternativ, seListningstyper för GoDaddy Auktioner .

1. Logga in på ditt GoDaddy Auktioner- konto.
  2. Från den översta menyn väljer du Lista en domän . Sidan Lista en domän visas.

OBS! Om du inte har lagt till minst en betalningstyp i ditt GoDaddy Auktioner-konto visas ett meddelande Konto hittades inte. Klicka på OK för att gå till sidan Mina inställningar. SeRedigera dina kontoinställningar för GoDaddy Auctions® för anvisningar om hur du lägger till en betalningstyp. När du är klar klickar du på Lista en domän för att gå tillbaka till sidan Lista en domän.

3. I domännamnet och Bekräfta domännamn fält, ange domännamnet du vill lista.
  4. Från listningstyp väljer du Erbjudande / moterbjudande , Erbjudande / moterbjudande med Köp nu eller Köp nu endast .
  5. I avsnittet Lägg till listningsdetaljer fyller du i tillämpliga fält:
    • Begärt pris - Ange minsta startbelopp i USD. Du måste ange minst 10 USD.

OBS! Om du vill be mer än 50 000 USD för din domän måste du lista domänen som ett erbjudande / moterbjudande med ett lägsta pris på 50 000 USD och du kan motverka alla mottagna erbjudanden med ditt högre pris.

• Köp nu-pris - Ange det belopp som en köpare omedelbart kan köpa domännamnet för.
    • Valfritt: Lägsta erbjudande - Ange det minsta belopp som en köpare kan erbjuda dig för domännamnet.
    • Kategori - Välj de kategorier som ditt domännamn ska visas i.

OBS! Du får en gratis kategori med din annons och du kan köpa upp till ytterligare fyra kategorier.

• Valfritt: Inkluderar en webbplats - Välj det här alternativet för att inkludera din nuvarande, livewebbplats i försäljningen av domännamnet. När det väljs visas en länk till webbplatsen i din annons.
    • Valfritt: Innehåller innehåll för vuxna - Välj det här alternativet om din webbplats innehåller innehåll för barn.
    • Valfritt: Beskrivning - Ange en beskrivning för det domännamn du anger. Om du har trafikdata för domännamnet kan du lägga till den i beskrivningen.
  6. Valfritt: I avsnittet Öka synlighet kan du öka ditt domännamns exponering med följande uppgraderingar:
    • Gör min lista till en startsida - Välj för att lista ditt domännamn i avsnittet Funktionslistor på auktionens startsida.
    • Gör min lista till en funktion i kategorisidan - Välj om du vill lista ditt domännamn i avsnittet Kategoriannonser på motsvarande kategorisida.
  7. I avsnittet Ta emot betalningar gör du något av följande:
  8. I avsnittet Avtal väljer du att du har läst och godkänt Allmänna användningsvillkor, GoDaddy Auktions medlemskapsavtal och den nya prisstrukturen för GoDaddy Auktioner.
  9. Klicka på Slutför för att gå vidare till kassan, eller klicka på Skapa en annan annons för att lista ett annat domännamn innan du går till kassan.

OBS! Om du inte har valt några uppgraderingsalternativ och redan har medlemskap i GoDaddy Auktioner behöver du inte gå vidare till kassan för att slutföra din annons.

Det kan ta upp till 72 timmar för GoDaddy Auktioner att aktivera din annons.