Säkerhetskopiera webbplatsen

Det skapas automatiskt en säkerhetskopia av webbplatsen varje gång du publicerar den, återställer den, väljer ett nytt tema eller startar om enheten.

1. Logga in på ditt Website Builder-konto.
  2. Klicka på Redigera webbplats och klicka sedan på ikonen med tre staplar i det övre högra hörnet av skärmen och välj Webbplatsinställningar.
  3. Klicka på fliken Säkerhetskopiera/återställ och sedan på Skapa säkerhetskopia.
  4. När den nya säkerhetskopian har skapats klickar du på OK för att stänga fönstret.

I Webbplatsverktyg skapas upp till fem säkerhetskopior, där den äldsta ersätts av den senaste. Det finns ingen tidsgräns för hur länge du kan använda säkerhetskopiorna. Information om hur du använder en säkerhetskopia för att återställa webbplatsen finns i