Säkerhetskopiera min webbplats

Din webbplats sparas automatiskt allt eftersom och det skapas en säkerhetskopia efter stora ändringar, såsom ändrat tema, raderat avsnitt eller återställd webbplats. Men det kan vara bra att skapa en manuell säkerhetskopia också.

Obs! Din säkerhetskopiering av webbplats säkerhetskopierar bara dina stycken, texter och inställningar på din webbplats. Den här säkerhetskopian inbegriper inte andra delar av ditt konto, som bloggar, marknadsföringsmejl, produkter, bokningar eller bilder.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid din webbplats för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna Hemsideprogram.
  4. Välj Inställningar.
  5. Välj Webbplatshistorik.
  6. Välj Skapa säkerhetskopia.

Mer information

• När du har skapat en säkerhetskopia kan du ändra dess namn, radera den eller återställa den när som helst.