Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Säkerhetskopiera min Gen 4-server

Vi skapar regelbundet en automatisk säkerhetskopia för din Generation 4 VPS. Varje gång detta inträffar ersätter den senaste säkerhetskopian den tidigare säkerhetskopian.

Om du vill kan du när som helst skapa en säkerhetskopia manuellt. När du skapar en säkerhetskopia manuellt skrivs den tidigare manuella säkerhetskopian över.

OBS! Den här artikeln gäller endast Generation 4 VPS.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Välj Servrar på sidan Mina produkter .
  3. Bredvid den Generation 4 VPS som du vill säkerhetskopiera väljer du Hantera .
  4. Välj Serveråtgärder och sedan Stoppa server .
    klicka på stoppa server

OBS! Om du stänger av servern innan du säkerhetskopierar skapas den mest korrekta säkerhetskopian.

5. I det övre vänstra hörnet på sidan, bredvid instrumentpanelen, klicka på säkerhetskopior.
    välj säkerhetskopior
  6. I avsnittet På begäran väljer du Säkerhetskopiera nu .
  7. Ange ett Säkerhetskopieringsnamn för filen. Filnamnet måste vara mellan 5 till 16 tecken och får bara innehålla bokstäver, siffror, streck och understreck.
  8. Välj knappen Säkerhetskopiera nu . Vi skapar en säkerhetskopia och när vi är klara visas det nya filnamnet i avsnittet På begäran .

När säkerhetskopieringen är klar väljer du Serveråtgärder och sedan Starta server .