GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

RSS-schema och e-postinställningar

När du har importerat ditt flöde och utformat din RSS-kampanj kan du ange detaljerna för när, hur och till vem som ditt RSS-e-postmeddelande skickar.

Hoppa till mer information om 'clean display'

Gå till din RSS- sida och klicka på Inställningar under det flöde du precis importerade.

1. Ställ in intervall

1. Välj hur många timmar, dagar, veckor eller månader som ska skickas mellan RSS-mejl.

OBS! Din RSS-kampanj skickas endast när det finns ett nytt inlägg. Om du exempelvis väljer 1 dagar för en daglig sändning, men bara publicerar 3 dagar i veckan, skickas även ditt RSS-e-postmeddelande endast 3 gånger i veckan. Om det inte finns något nytt innehåll när GoDaddy Email Marketing kontrollerar ditt flöde skickas inga e-postmeddelanden.

2. Välj vilken tid på dagen du vill att ditt RSS-e-postmeddelande ska skickas.
  3. Om du inte vill att ditt RSS-e-postmeddelande ska skickas på vissa veckodagar klickar du på Redigera bredvid På en veckodag . Kontrollera de veckodagar du vill att RSS-e-postmeddelandet ska skicka och rensa de dagar du inte vill att ett e-postmeddelande ska skickas.
  4. Klicka på Fortsätt.

2. Välj prenumeranter

1. Klicka på Annonsera en lista ... och välj den prenumerantlista du vill skicka RSS-e-postmeddelandet till. Du kan lägga till så många listor som du vill.

OBS! Om en prenumerant är medlem i fler än en tillagd lista får de bara en enda kopia av varje RSS-utskick. Läs mer om överlappande prenumeranter.

2. Om du vill inkludera personer som inte finns med i listorna som läggs till, under Vill du skicka det till fler personer? , skriv deras e-postadresser.
  3. Klicka på Fortsätt.

3. E-postinformation

1. Ange Från-namn och Från-e-post som du vill visa i din RSS-e-post.
  2. Ange Ämne för din RSS-e-post. Detta är ämnesraden för varje RSS-e-postmeddelande som skickas.

OBS! Du kan använda makrot (post_title) för att infoga den senaste inläggstiteln dynamiskt. Till exempel om fältet Ämne säger Dagliga uppdateringar från mig: (post_title) och ditt senaste inlägg heter Hello World! , då blir nästa ämnesrad för din RSS-e-postadress: Dagliga uppdateringar från mig: Hello World!

3. Se till att Aktivera länkspårning är markerat. Om det inte är fallet kommer du inte att få någon statistik från någon skicka RSS-e-post.
  4. Markera Formatera automatiskt RSS-flöde för ren visning , om du vill göra din e-post enklare att läsa och leda trafik till din webbplats.
    1. Inkluderar endast den första bilden i ditt inlägg.
    2. Avkortar varje inlägg med 1 000 tecken.
    3. Lägger till länken "Läs mer ..." automatiskt till din blogginlägg.
    4. Tar bort all annan formatering, HTML, bilder etc.
    5. Om du vill inkludera hela inlägget från ditt RSS-flöde i dina e-postmeddelanden, lämna det här alternativet avmarkerat.
    Varning: Oavsett vad som är ”clean display” -inställningarna, GoDaddy Email Marketing drar fortfarande bara till ditt RSS-flödeinnehåll. Om du har specifika inställningar för ditt flöde, som bara visar ett utdrag av ditt inlägg - eller som redan innehåller en länk tillbaka till din webbplats - rekommenderas inte ”clean display” för dig. Du vill visa hela flödesinnehållet.
  5. Välj de sociala nätverk du vill inkludera delningsalternativ för högst upp i RSS-e-postmeddelandet. Läs mer om sociala delningsalternativ.
  6. Klicka på Spara detta schema .